Lähetit

Tiinamari ja Peter palvelevat Suomen Vapaakirkon lähetystyöntekijöinä Mission Aviation Fellowship MAF -järjestön työyhteydessä Australian alkuperäisasukkaiden keskuudessa  Pohjoisterritoriossa, Australiassa. Heidän näkynsä on  osoittaa rakkautta, herättää toivoa ja tehdä Jeesus tunnetuksi  palvelemisen ja lentämisen kautta nähden ihmisten elämän muuttuvan.

Vuonna 1999 seurakuntamme siunasi matkaan perheen keskuudestamme, jolla oli näky aloittaa hengellinen avustustyöhön painottuva työ Moldovassa. Paikallisia työntekijöitä liittyi työhön ja perustettiin Missio Moldova, joka Moldovassa toimii nimellä ”Lumina”= valo. Lumina rekisteröitiin hyväntekeväisyys järjestöksi. Maan poliittisen tilanteen vuoksi ei tullut kyseeseen kristillisen järjestön perustaminen. Vuonna 2004 seurakuntamme lähettiperhe palasi kotimaahan ja työ annettiin paikallisten vastuulle. Jumala on siunannut työn ja se on menestynyt ollen siunaukseksi monille paikallisille vähävaraisille ihmisille.

Tiimi Missio Moldova:  Artur ja Rodica lapsineen sekä tiimin johtaja Dina.

Pauli ja Linnea Lindelöf on seurakuntamme rukouslähettejä. Tässä on heidän kuvauksen työstään Thaimaassa:

Olemme yli kolmekymppinen aviopari ja työskentelemme Thaimaassa seurakunnan istutustyössä Vapaakirkon lähetteinä WEC Internationalin työyhteydessä. Huhtikuussa 2017 aloitimme työn SamNgaon kylässä vanhemman lähetystyöntekijän kanssa. Kolmihenkisen tiimimme työnkuvaan kuuluvat seurakuntatyö, ihmisten luona vierailut, uusien ihmisten tavoittaminen ja evankelioiminen. Lisäksi pidämme kylässä lastenkerhoa ja opetamme englantia aikuisten ryhmälle. Tällä hetkellä jatkamme kieliopintoja töidemme ohella.

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Yhteydenottolomake

Y-tunnus

Y-tunnus: 0468712-9