Lähetit

Tiinamari ja Peter palvelevat Suomen Vapaakirkon lähetystyöntekijöinä Mission Aviation Fellowship MAF -järjestön työyhteydessä Australian alkuperäisasukkaiden keskuudessa  Pohjoisterritoriossa, Australiassa. Heidän näkynsä on  osoittaa rakkautta, herättää toivoa ja tehdä Jeesus tunnetuksi  palvelemisen ja lentämisen kautta nähden ihmisten elämän muuttuvan. Tiinamari on luokanopettaja ja Peter on kouluttautunut tietokonealan ohella lentäjäksi.He varustavat paikallisia
uskovia valmistamalla ja levittämällä evankelioimis -ja opetusmateriaalia digitaalisin keinoin.

Vuonna 1999 seurakuntamme siunasi matkaan perheen keskuudestamme, jolla oli näky aloittaa hengellinen avustustyöhön painottuva työ Moldovassa. Paikallisia työntekijöitä liittyi työhön ja perustettiin Missio Moldova, joka Moldovassa toimii nimellä ”Lumina”= valo. Lumina rekisteröitiin hyväntekeväisyys järjestöksi. Maan poliittisen tilanteen vuoksi ei tullut kyseeseen kristillisen järjestön perustaminen. Vuonna 2004 seurakuntamme lähettiperhe palasi kotimaahan ja työ annettiin paikallisten vastuulle. Jumala on siunannut työn ja se on menestynyt ollen siunaukseksi monille paikallisille vähävaraisille ihmisille.

Tiimi Missio Moldova:  Artur ja Rodica lapsineen sekä työstä päävastuussa olevat Dina ja Yura

 

Pauli ja Linnea Lindelöf on seurakuntamme rukouslähettejä.

Tässä on heistä hiukan taustatietoa:

Olemme Pauli ja Linnea Lindelöf, kolmekymppinen aviopari Etelä-Suomesta. Perheeseemme kuuluu lisäksi 15-vuotias kissaherra Ludvig. Yhteistä taivalta meillä on tällä hetkellä takana vajaa kymmenen vuotta.

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Yhteydenottolomake

Pankkiyhteydet

FI81 3131 1001 7318 47

  • rahalahjat viitteellä: 1119
  • diakonia viitteellä: 30038
  • lähetystyö viitteellä: 3007
  • Missio Moldovan työ viittellä: 2008

Y-tunnus: 0468712-9