Lähetit

Lindelöfit - tavoitteena Thaimaa

 

Pauli ja Linnea Lindelöf on seurakuntamme rukouslähettejä.

Tässä on heistä hiukan taustatietoa:

Olemme Pauli ja Linnea Lindelöf, kolmekymppinen aviopari Etelä-Suomesta. Perheeseemme kuuluu lisäksi 15-vuotias kissaherra Ludvig. Yhteistä taivalta meillä on tällä hetkellä takana vajaa kymmenen vuotta.

Olemme molemmat opiskelleet Suomen teologisessa opistossa. Linnea suoritti 2-vuotiset lähetystyöopinnot ja Pauli 4-vuotiset lähetyspastoriopinnot. "Siviiliammatiltaan" Linnea on luokanopettaja.

Lähetystyö on ollut meillä molemmilla mielessä jo teinivuosista alkaen. Aluksi ehkä hieman romanttisena haaveena, mutta olemassa joka tapauksessa. Molemmilla on myös alusta asti ollut mielessä Aasia. Tavattuamme ja mentyämme naimisiin, alkoi tuntua siltä, että olisi aika ottaa konkreettisia askelia tulevaisuudessa tapahtuvaa lähtöä kohti. Lähdimme opiskelemaan!

Kun saimme lähetystyökurssimme suoritettua, tuli ajankohtaiseksi lähteä tutustumismatkalle ihan paikan päälle. Tässä vaiheessa emme vielä itse ajatelleen Thaimaata tulevana kohdemaanamme, vaan ajauduimme sinne puolivahingossa. Tarkoitus oli viettää pääosa kolmen viikon matkastamme toisessa Aasian maassa ja vain piipahtaa Thaimaassa, mutta niinhän siinä sitten kävi, että meistä riippumattomista syistä muut suunnitelmat kaatuivat, ja vietimme kaikki kolme viikkoa reissaten ympäri Keski- ja Pohjois-Thaimaata.

Matkan aikana pohdimme ja rukoilimme, olisiko tämä maa sittenkin meidän paikkamme. Varmuus asiasta tuli kuitenkin vasta myöhemmin, pikkuhiljaa matkaa seuranneen talven aikana. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti lähteä kentälle huhtikuussa 2015, mutta sitten Thaimaan viisumikäytänteet muuttuivat ja viisumien odotusaika piteni tuntuvasti....

Lisää heidän tämän hetken kuulumisista sekä ajankohtaisista rukousaiheista voi lukea heidän blogistaan:
idän blogistaan: Tavoitteena Thaimaa

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Yhteydenottolomake

Pankkiyhteydet

FI81 3131 1001 7318 47

  • rahalahjat viitteellä: 1119
  • diakonia viitteellä: 30038
  • lähetystyö viitteellä: 3007
  • Missio Moldovan työ viittellä: 2008

Y-tunnus: 0468712-9