arkkiYHTEISÖT

arkkiYHTEISÖT ovat seurakuntamme pienryhmiä ja soluja, jotka ovat jokainen luonteeltaan erilaisia. Kuitenkin yhteisesti niiden toimintaa ohjaavat Arkin arvot ja näky. Yhteisöjen tehtävänä on opettaa, varustaa, lisätä keskinäistä yhteyttä sekä tavoittaa uusia ihmisiä. Jos haluat mukaan Arkki-yhteisöjen toimintaan, niin alla löytyy lista kaikista tällä hetkellä toiminnassa olevista ryhmistä. Ota rohkeasti yhteyttä yhteisöjen johtajiin, joilta saa tarkempaa lisätietoa yhteisöjen toiminnasta.

 

 

Israel-rukouspiiri nimensä mukaisesti keskittyy rukoilemaan Israelin ja juutalaisten puolesta. Piiri kokoontuun n. kahden viiikon välein arki-iltoina (ks. Arkin nettikalenteri). Illan aikana jaetaan ajankohtaista tietoa Israelista sekä keskitytään rukoilemaan näiden aiheiden puolesta. Lisäksi ryhmä on järjestänyt mm. matkan Pietariin sekä vastannut joidenkin Israel tapahtumien järjestämisestä Arkilla.

 

Jampan solun kokooontuu joka toinen viikko Jampassa. Kokoontumispaikkana on kodit. Solun johtajilta saa tarkemman tiedon kokoontumispaikasta ja -ajasta. Solussa rukoillaan, juttellaan ja tutkitaan Raamattua. Soluun voi kutsua mukaan naapureita ja ystäviään.

 

 Tämän yhteisön tarkoitus on etsiä Herraa ja hänen kirkkauttaan ja samalla rakentaa alttaria, johon Jumala itse voisi laskea rukousaiheita omalta sydämeltään.

Ryhmä on alun perin saanut alkunsa kristittyjen motoristien yhteydestä, mutta nykyisessä kokoonpanossaan ei edellytetä motoristiharrastusta.

Yhteisö on varustava ja vahvistava keskustelupaikka kaikenikäisille miehille. Elämästä ja elämisen haasteista keskustellaan vapaasti, avoimesti, arvostavasti ja ratkaisukeskeisesti. Yhteisö on avoin niin uskovalle kuin epäilevällekin. 

Yhdessä eteenpäin -ryhmä kokoontuu Arkilla joka toinen tiistai. Alustus, yhteinen keskustelu ja rukous avaavat tietä yhteydelle ja henkilökohtaiseen kasvuun kristittynä.

Ryhmä on matalan kynnyksen kohtaamispaikka yhden vanhemman perheille. Ryhmä kokoontuu  n. 1 krt/kk. lauantaisin aamupäivällä. Kokoontumisajat löytyvät Arkin nettikalenterista. Lisätietoa saa Tanja Vainiolta tai Heli Siraiselta 

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Yhteydenottolomake

Pankkiyhteydet

FI81 3131 1001 7318 47

  • rahalahjat viitteellä: 1119
  • diakonia viitteellä: 30038
  • lähetystyö viitteellä: 3007
  • Missio Moldovan työ viittellä: 2008

Y-tunnus: 0468712-9