Naisten lauantai

Naisten lauantai

 

Arkki muuttuu naisten omaksi olohuoneeksi lauantaina kerran keväällä ja syksyllä. Yhteisen nyyttäri-brunssin jälkeen jaamme kokemuksia naisen elämän tärkeistä kysymyksistä ja haasteista.

Elämme informaatiotulvan keskellä. Media muovaa mielikuviamme todellisuudesta suuntaan ja toiseen. Siellä esimerkiksi luodaan usein kepeästi kuva ”onnellisista avioeroista” kurkistamatta kipeän todellisuuden taakse. Entäpä unohdetut kriisit, jotka jatkuvat pitkään, eivätkä siksi jaksa enää kiinnostaa tiedotusvälineitä.

Ajan henki ruokkii usein hyvin kiiltokuvamaista kuvaa elämästä. Sosiaalinen media täyttyy trendikkäiden ruokien kuvista, kuntosaleilla otetuista selfieistä, hienoista ulkomaanmatkoista, kauniisti sisustetuista kodeista..

Todellinen, oikea elämä kuitenkin rakentuu sekä nousuista, että laskuista. Riippumatta sosiaalisesta ja taloudellisesta asemastamme, jokainen meistä joutuu kohtaamaan elämässä myös luopumista, surua ja kysymyksiä olemassaolon merkityksestä. Elämä on arvaamatonta ja haurasta.

Joskus vaatimusten puristuksessa yhteys itseen, kanssaihmisiin ja Jumalaan katkeaa.

Älä jää yksin!

Kutsumme sinua mukaan näihin naisille suunnattuihin tapahtumiin. Hiljainen, elämän aikana kertynyt tieto auttaa tunnistamaan omia ja muiden tunteita. Yhdessä rohkaisten toinen toistamme voimme löytää todellisen arvomme naisena, Jumalan rakkauden kohteena.

Tule sellaisena, kuin olet!

Tulevista Naisten lauantain tilaisuuksista ilmoitetaan Arkin nettisivuilla ja kuukausiohjelmassa!

Naisten tiimin puolesta,

Nora Savolainen

 

 

 

Yhteystiedot:

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake

Tilinumero

FI81 3131 1001 7318 47, HANDFIHH

Lahjoitusviitteet:
Kymmenykset ja rahalahjat: 1119
Diakonia: 30038
Mission Moldova työ: 2008
Lähetystyö: 3007

Rahankeräyslupa RA/2019/444 (1.6.2019-31.5.2020.)
Itä-Uudenmaan poliisilaitos 16.5.2019.
Keräysalue Itä-Uusimaa.