Pauli ja Linnea Lindelöf

Olemme Pauli ja Linnea, nelikymppinen aviopari. Linnea on koulutukseltaan luokanopettaja ja Pauli Vapaakirkon pastori.

Toisella työkaudellamme työskentelemme seurakunnan istutustyössä Thaimaassa, Suur-Bangkokin alueella. Toimimme Suomen Vapaakirkon lähetystyöntekijöinä Fidan työyhteydessä ja työskentelemme paikallisen Full Gospel -nimisen kirkkokunnan kanssa. Toimimme paikallisseurakunnassa ja myös laajemmin kirkkokunnan tasolla työryhmissä, jotka edistävät seurakunnan istutustyötä ja lähetystyötä.

Tavoitteenamme on olla mukana luomassa aidosti thaimaalaisen näköistä seurakuntaa, joka kykenee tavoittamaan alueensa ihmisiä ja kasvattamaan opetuslapsia Jeesukselle. Työssämme nautimme eniten toisaalta Raamatun opettamisesta, toisaalta ihmisten kohtaamisesta ja uusien tuttavuuksien luomisesta.

Olemme työskennelleet Thaimaassa vuodesta 2016 alkaen. Ensimmäisen työkautemme työskentelimme Pohjois-Thaimaassa maaseudulla. Olimme mukana seurakunnan istutustyössä. Tämä seurakunta saatettiin paikallisiin käsiin työkautemme lopussa. Nyt työtä johtaa paikallinen pastori.

Olemme iloinneet siitä, miten evankeliumi voi muuttaa niin yksilöitä kuin yhteisöäkin. Eri kulttuurin keskellä seurakunta voi näyttää hieman erilaiselta, mutta usko kaikkivaltiaaseen Jumalaan ja Jeesuksen sovitustyöhön on sama. Thaimaalaisista vain noin prosentti on kristittyjä, joten suuri osa kansasta ei vielä ole kuullut ilosanomaa. Iloitsemme myös jokaisesta, joka tahtoo olla kanssamme tätä työtä tekemässä.

Jos tahdot saada kerran kuukaudessa ilmestyvän uutiskirjeen työstämme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse lindelof@windowslive.com

Laulakaa Herralle, ylistäkää hänen nimeään! Kertokaa päivästä päivään ilosanomaa hänen avustaan. Julistakaa hänen kunniaansa, ilmoittakaa hänen ihmetekojaan kaikille kansoille. (Ps. 96:2-3)